BE creative make-up 5 jaar !

BE creative make-up 5 jaar!

Op dit moment vieren we dat BE creative make-up 5 jaar bestaat !

 

Be voelt voor mij als een kindje. Ik zal je vertellen waarom............

 

Ik weet nog heel goed , ongeveer een jaar voor de lancering van BE werd ik gebeld. Marleen ik heb denk ik iets heel leuks voor je maar......... het is topsecret ! je mag hier met niemand over praten.

ICI PARIS XL is bezig met het ontwikkelen van een make-up merk. We weten hoe het gaat heten , hoe de verpakkingen er uit gaan zien en wat de producten gaan zijn. Nu moeten de kleuren , texturen en laatste dingen nog gekozen worden. Hiervoor hebben we ook de expertise uit de winkel nodig . Of ik een paar dagen mee wilde naar Londen. Om daar samen met een team de collectie verder samen te gaan stellen.  Wauw wat een eer ! Zoveel kleuren had ik nog nooit bij elkaar gezien . Een ervaring die ik nooit zal vergeten.

 

Super spannend was het dan ook toen BE creative make-up gelanceerd werd bij alle medewerkers van ICI PARIS XL. Ik weet dit nog heel goed want was toen net bevallen van onze zoon. Maar bij deze introductie wilde ik toch wel heel graag zijn! Eindelijk kon ik de producten zien toen ze helemaal af waren . In juni was de lancering in alle winkels.

 

Al snel kwam er een team van visagisten de "BE girls ". Samen hebben we de tofste dingen gedaan . Begonnen met het bezoeken van alle filialen van ICI PARIS XL om training te geven over alle mooie producten van BE. Van persevents tot evenementen ( in samenwerking met grazia, glamour, beautygloss ) tot festivals met als hoogtepunt pinkpop!


Nu bestaat BE creative make-up 5 jaar! Een merk wat dankzij een topteam enorm is gegroeid !

 

BE beautyful , BE yourself staat centraal voor BE creative make-up. Het is een merk voor iedereen. Hele goede pigmenten , dierproefvrij, trendy, fun, professioneel,  super in prijs / kwaliteit. Met producten die je in je make-uptas moet hebben !

 

Vandaar dus...... trots deel uit te mogen maken van dit prachtige merk !

Liefs Marleen

 

Volg mijn ook op instagram: beauty_art_by_marleen

 


Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Sandra van Toor (woensdag, 27 juni 2018 20:08)

  Geweldig Marleen!!! Helemaal leeeeuuukkkk en waarheid. Leuk om te lezen...... ga zo door����

 • #2

  Mariska ici paris xl den bosch (woensdag, 27 juni 2018 23:08)

  En zo is het! Mooi stukje.
  Ik ga je volgen xx