De beste versie van jezelf !!!!

Een hele bijzonder fotoshoot gehad..... Fotografe Alette fotografie en Marleen Beauty & Art by  marleen zijn samen iets nieuws begonnen... Ze willen graag samen de gewone vrouw een bijzondere ervaring meegeven. Zelfvertrouwen geven en laten stralen.. Marleen styled je haar en make-up en Alette zorgt voor het perfecte plaatje en de juiste kleding... Marleen vroeg of ik mee wilde...Ik zei ( zoals vele vrouwen over zichzelf zullen denken ) nou ik denk niet dat ik daar geschikt voor ben, ik ben ook helemaal niet fotogeniek....Marleen zei.. maalt niet uit ...het is juist de bedoeling de gewone vrouw.. Dus ik ging met Marleen mee naar de studio van Alette.. Ik was meteen onder de indruk van haar mooie werk aan de muur. Ik werd door Marleen helemaal gestyled ... de fotoshoot kon beginnen... nog onzeker en beetje ongemakkelijk begon ik eraan...maar  gedurende de fotoshoot ging het steeds beter en kreeg steeds meer zelfvertrouwen en werd ( weer ) bewuster van mezelf....

Een hele bijzondere ervaring wat meer met me deed  dan ik had verwacht !

Veel bewondering voor Alette en Marleen die er samen voor zorgen dat je eerst van de buitenkant gaat stralen en daarna vanzelf van binnenuit gaat stralen. Heel puur en oprecht.. hoe bijzonder is dat! Super bedankt lieve Alette en Marleen !  Tot over een paar jaar dan kom ik samen met Noa.

 

Liefs Ilona.

Zo mooi hoe Ilona dit stukje heeft geschreven.

 

Heb jij eigenlijk een mooie foto van jezelf ?

Voor vele misschien wel een beetje herkenbaar . Zelf sta je nooit op de foto , altijd achter de camera. Want "ik hoef niet op de foto".

 

IEDERE VROUW IS MOOI !!!

 

Vrouwen zien vaak alleen maar wat ze NIET mooi vinden aan zichzelf. En wat make-up betreft gaan we vaak kijken wat we kunnen doen om wat we niet mooi vinden "weg te werken".

 

Bij de beauty shoot van Alette doe ik het haar en make-up en kijk dan juist naar de sterke punten in het gezicht , en dat gaan we dan accentueren zodat je vol zelfvertrouwen en als de " beste versie van jezelf " op de foto gaat .

 

Ik kan je zeggen ... stiekem is het heel gaaf om een mooie foto van jezelf te hebben !

Ikzelf heb ook voor de lens van Alette mogen staan. Het lijkt zo eng om op de foto te gaan en in het begin is het ook misschien wel een beetje "onwennig " maar Alette is een topper in haar vak en weet je precies de tips te geven die je nodig hebt waardoor je snel op je gemak bent.  Dit is iets wat je jezelf een keer moet gunnen en zelf moet ervaren. Zie het ook als een moment voor jezelf , met als resultaat een prachtige serie foto 's van jezelf waarvan je denkt ...... oke ..... ik kan ook zo mooi op een foto staan !

info@alettefotografie.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0