Welkom op mijn site!

 

Ik ben Marleen make-upartist en hairstylist. En wat hou ik van mijn vak !

 

Nadat ik mijn opleiding visagie/styling heb afgerond ben ik begonnen bij ICI PARIS XL ( 2004 ). Hier heb ik het vak echt geleerd . Doordat je veel verschillende klanten op de stoel hebt leer je echt te kijken. Wat zijn de sterke punten in haar gezicht en kunnen we gaan accentueren? Wat wil de klant zelf ? en hoe gaan we dit aanpakken. Iedere keer weer een uitdaging. En dit doe ik nog altijd met veel liefde en plezier !

 

Dit geld ook voor bruiden . Hoe bijzonder dat je een bruid mag voorzien van haar en make-up op hun speciale dag. De bruid staat letterlijk en figuurlijk de hele dag in de schijnwerpers. Belangrijk dat je jezelf bent , je straalt, ook voor de foto's en film. En dat je make-up blijft zitten tot in de late uren......

Een andere manier om creatief te zijn met make-up is tijdens fotoshoots, catwalkshows, en tv. Ook hier heb ik veel ervaring in opgedaan. Hierbij gebruik ik weer andere technieken en werk je meer in een concept.

 

In 2017 heb ik de opleiding hairstyling gedaan . Iets wat ik al heel lang wilde doen en nu ook voor kon gaan. Een wereld ging voor mij open , wat kan je creatieve dingen maken met haar! Zo kan ik het totale plaatje bieden.

  

Dit is mijn PASSIE !

 

ik ben u graag van dienst !

 

Liefs Marleen.

 

Vind je het leuk op de hoogte te blijven van mijn werk als make-up artist & hairstylist ? Hou deze site in de gaten of volg mij op instagram en facebook.

vragen of boekingen, neem vrijblijvend contact op !